april 2018

Zou Pagnaer titel gekregen hebben?

Arthur Pagnaer is een rasechte Limburger, woonachtig in Beverst. Maar hij had wel voor wat heisa kunnen zorgen indien hij in Bovelingen in laatste instantie Rutger Wouters nog had kunnen remonteren. Rijdend voor een Waals continentaal team had hij eigenlijk zelfs niet mogen starten. De regel is dat een Vlaming die in Vlaanderen woont en aangesloten is bij een Waalse club, geen PK mag rijden in Vlaanderen, wel in Wallonië. Onbegrijpelijk maar wel waar.

Wat een tragisch nieuws !

De wielerwereld is nog niet bekomen van de schok na het plots overlijden van Michael Goolaerts in Parijs-Roubaix. En weer is er een plots overlijden van een jonge wielrenner. Dit keer gaat het om Jeroen Goeleven uit Paal-Beringen. Uiteraard in wielermiddens niet zo bekend als Michael Goolaerts, maar het verlies van andermaal een jonge gast van 25 jaar is uiteraard even schokkend.
Zijn vader Danny meldt het volgende schokkende berichtje op zijn facebookpagina:
Onze familie is ten einde raad. Vanmiddag heb ik onze zoon Jeroen levenloos aangetroffen in zijn kamer. Onbegrijpelijk, we zijn in diepe rouw. Er zijn geen sporen van zelfmoord, dat is duidelijk. Opnieuw een gemotiveerde jongeling die onverklaarbaar afscheid neemt. Gezien de jonge leeftijd is het een overlijden dat onderzocht wordt. Wij weten alvast dat er niets zal gevonden worden m.b.t. het negativisme rondom het wielrennen waar hij momenteel zo veel voor deed. Vaarwel "Kampioen van Limburg", ONZE WERELDKAMPIOEN!

Pagina's