juli 2019

PK's in Kerniel

Op zaterdag streden de nieuwelingen en juniores voor de provinciale titels. Er waren drie titels te verdienen (eerstjaars nieuwelingen, tweedejaars nieuwelingen, juniores).  Onze pronostiek strandde op een 1 op 3 dankzij Bob Poelmans. Eerstejaars nieuweling Tijl Swennen haalde het niet. Daar was het Tiziano Cinti die kampioen werd. Bij de juniores zaten we er naast omdat onze favoriet Milan Paulus door ziekte niet aan de start verscheen. De titel ging naar Milan Fretin. En na al zijn pech dit jaar is hem dat van harte gegund.
Zondag was het de beurt aan de eliten z/c en beloften. We gokten op Rutger Wouters en Jari Snyers. En... wat waren we er dichtbij. Maar helaas heeft het ons geen cryptocurrency opgeleverd en zullen we dus nog wat moeten wachten eer we schatrijk zijn. Zowel Wouters als Snyers mochten op het PK-podium op plaats twee. Ze werden vooraf gegaan door respectievelijk Simon Daniëls (afgaand op zijn prestaties in de grote wedstrijden een verdiende en mooi kampioen) en Dries Lehaen die al enkele jaren zo'n trofee najaagt en die nu eindelijk mag claimen.
Lees meer over de wedstrijden via onderstaande link:
PK voor nieuwelingen
PK voor juniores
PK voor eliten z/c en beloften

Winst voor Kurt Geysen

Nationaal tijdritkampioen Kurt Geysen heeft in Arendonk zijn derde seizoenszege behaald. Hij maakte deel uit van een kopgroep van een tiental renners die in de slotfase helemaal uit elkaar viel. Geysen arriveerde solo met een tiental seconden voorsprong op een drietal waarbij Vinny Bzdenga uit Opglabbeek en de jongste weken zeer sterk bezig. Twee dagen eerder spurtte hij zich in Nieuwerkerken ook al naar een derde plaats. In Arendonk werd Vinny vierde.
Voor Geysen was hij zijn derde seizoenszege.

Pagina's