Fleur Moors verhuist naar Trek-Baloise Lions

foto van Jens Morel

Fleur Moors (17) verlaat op 15 augustus haar huidige ploeg Pauwels Sauzen-Bingoal. De nationale junioreskampioene in het veld is op weg naar Baloise Trek Lions.
Ze is de regerende Belgisch kampioene veldrijden in de juniorencategorie, maar reed als 17-jarige tussen de profs ook naar meerdere top 15-plekken. Kortom, een talent waarvan wordt verwacht dat ze wel eens voor opvoling van Sanne Cant kan zorgen. Grote schoenen om te vullen. Aan Fleur om zich vooral niet over het paard te laten tillen en langzaam maar zeker aan haar toekomst te bouwen. Dat kan ze zeker in de schoot van de ploeg Trek-Baloise Lions.
“Baloise Trek Lions biedt me de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als renner”, aldus Fleur in een persbericht. “Ik ben enorm gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, in een omgeving die me volledig zal ondersteunen. Zo wil ik het beste uit mezelf halen en mijn dromen kunnen waarmaken. Ik ben Baloise Trek Lions dan ook erg dankbaar voor hun vertrouwen!”

Sportief manager Sven Nys is ook in zijn nopjes: “Het is geweldig dat jonge talenten er naar uitkijken om zich bij Baloise Trek Lions verder te ontwikkelen. Fleur krijgt de komende jaren bij ons de kans om dat rustig en zonder druk te doen. Bij Baloise Trek Lions zijn we ook erg blij dat we, naast Lucinda Brand en Shirin van Anrooij, een opkomend Belgisch talent aan ons team kunnen toevoegen”, meldt Sven Nys in datzelfde persbericht.